Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Karibialainen maissisalsa

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Maissista, pavuista, paprikasta ja tomaatista nopeasti sekoitettu salsa sopii grilliruoan lisukkeeksi tai tacojen täytteeksi.

Ainekset

200 g
(1 ps) pakastemaissia
230 g
(1 prk, 400 g / 265 g) ruskeita papuja
1 kpl
Punainen paprika
2 kpl
Tomaattia
1 kpl
Punasipuli
2 rkl
Hienonnettuja säilykejalopenoviipaleita
2 rkl
Oliiviöljyä
1 rkl
Limetin mehua
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä maissit vedessä pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta. Huuhtele ja valuta pavut.

200 g
(1 ps) pakastemaissia
230 g
(1 prk, 400 g / 265 g) ruskeita papuja
2

Leikkaa paprika, tomaatit ja punasipuli pieniksi kuutioiksi. Sekoita kulhossa kaikki ainekset. Anna maustua viileässä ennen tarjoilua.

1 kpl
Punainen paprika
2 kpl
Tomaattia
1 kpl
Punasipuli
2 rkl
Hienonnettuja säilykejalopenoviipaleita
2 rkl
Oliiviöljyä
1 rkl
Limetin mehua
Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.7.2012
|
Muokattu: 27.2.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

212

886

7,8 g

1,0 g

24,3 g

5,0 g

7,3 g

7,0 g

0,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 rkl Hienonnettuja säilykejalopenoviipaleita,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli