Kana-tortillakupit

Arvostele resepti
24 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
6 kplvehnätortillaa

Täyte

2 kplbroilerin fileesuikaleita (á 300 g)
2 rklöljyä
1 1/2 rklgrillimaustetta
1 rklsambal oelek-chilitahnaa
1 rkllimetin mehua
3 rklmajoneesia
ruukku ruohosipulia

Lisäksi

1 kplruukku jääsalaattia
ruohosipulia

Valmistus

  1. 1

    Lämmitä tortillat kostean leivinpaperin alla mikrossa 30 sekuntia. Leikkaa ne neljään osaan. Aseta viipaleet muffinivuokien pohjille taitellen ne kupiksi. Paista 175-asteisessa uunissa noin 8 minuuttia tai kunnes reunat hieman tummuvat. Nosta kupit varovasti jäähtymään ja kuivumaan ritilälle.Valmista täyte. Ruskista broilerifileet pannulla öljyssä kahdessa erässä ja mausta ne. Hienonna puolet ruohosipulista ja sekoita majoneesin kanssa jäähtyneeseen broileriseokseen.Leikkaa jääsalaatti ohuiksi suikaleiksi ja täytä kovettuneet tortillakupit salaatilla. Nostele päälle täytettä ja koristele ruohosipulilla.Paistolämpötila 175 astetta.Paistoaika 8 min.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 2.10.2025

Samankaltaisia reseptejä