Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kalkkunakääröt

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Kalkkunan ohutleikkeitä
1 tl
Yrttiseosta
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 rkl
Rypsiöljyä

Tomaattitäyte

1 dl
Aurinkokuivattuja tomaatteja
Nippu tuoretta basilikaa
1 kpl
Valkosipulinkynsi
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Lisäksi

Cocktailtikkuja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Nuiji leikkeet ohuemmiksi ja suuremmiksi. Mausta leikkeet yrttiseoksella, suolalla ja pippurilla. Valmista tomaattitäyte. Soseuta aurinkokuivatut tomaatit, basilikanlehdet, valkosipulinkynsi ja mausteet tasaiseksi teholeikkurilla tai sauvasekoittimella. Jaa tomaattitäyte leikkeille ja kääri rullalle. Kiinnitä cocktailtikuilla. Paista rulliin kaunis pinta pannulla. Hauduta rullat pannulla kannen alla kypsiksi. Poista tikut ennen tarjoilua.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.3.2014
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

216

905

8,0 g

1,3 g

2,8 g

2,8 g

0,8 g

32,8 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Yrttiseosta,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

Nippu tuoretta basilikaa,

Valkosipulinkynsi,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

Cocktailtikkuja.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli