Kalahampurilainen

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
400 gpakasteseitiä

Leivitykseen

1 dlkorppujauhoja
1 tlsuolaa
1/2 tlsitruunapippuria
1/4 tlvalkopippuria
1 kplmuna

Paistamiseen

2 rklöljyä
lisäksi sämpylöitä, salaatinlehtiä, punasipulia, tomaattia ja tartarkastiketta

Valmistus

  1. 1

    Ota pakastekala sulamaan. Hienonna veitsellä hieman sulanut kala karkeaksi massaksi. Sekoita lautasella korppujauhot ja mausteet. Riko toiselle lautaselle munan rakenne rikki. Muotoile kalamassasta käsien välissä painelemalla pyöreitä pihvejä. Kääntele kalapihvit ensin munassa ja sitten korppujauhoseoksessa. Paista pihvit miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi. Täytä hampurilaiset ja nauti lämpiminä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä