Kalahampurilainen

Nappaa talteen!
| 400 g | pakasteseitiä |
| Leivitykseen | |
|---|---|
| 1 dl | korppujauhoja |
| 1 tl | suolaa |
| 1/2 tl | sitruunapippuria |
| 1/4 tl | valkopippuria |
| 1 kpl | muna |
| Paistamiseen | |
| 2 rkl | öljyä |
| lisäksi sämpylöitä, salaatinlehtiä, punasipulia, tomaattia ja tartarkastiketta | |
- 1.
Ota pakastekala sulamaan. Hienonna veitsellä hieman sulanut kala karkeaksi massaksi. Sekoita lautasella korppujauhot ja mausteet. Riko toiselle lautaselle munan rakenne rikki. Muotoile kalamassasta käsien välissä painelemalla pyöreitä pihvejä. Kääntele kalapihvit ensin munassa ja sitten korppujauhoseoksessa. Paista pihvit miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi. Täytä hampurilaiset ja nauti lämpiminä.
Kalahampurilainen
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 400 g | pakasteseitiä |
Leivitykseen | |
| 1 dl | korppujauhoja |
| 1 tl | suolaa |
| 1/2 tl | sitruunapippuria |
| 1/4 tl | valkopippuria |
| 1 kpl | muna |
Paistamiseen | |
| 2 rkl | öljyä |
| lisäksi sämpylöitä, salaatinlehtiä, punasipulia, tomaattia ja tartarkastiketta | |
Valmistus
- 1
Ota pakastekala sulamaan. Hienonna veitsellä hieman sulanut kala karkeaksi massaksi. Sekoita lautasella korppujauhot ja mausteet. Riko toiselle lautaselle munan rakenne rikki. Muotoile kalamassasta käsien välissä painelemalla pyöreitä pihvejä. Kääntele kalapihvit ensin munassa ja sitten korppujauhoseoksessa. Paista pihvit miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi. Täytä hampurilaiset ja nauti lämpiminä.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























