Pippurijuustoiset jauhelihapihvit

Arvostele resepti
4 Annosta

30 min

Jauhelihapihvit saavat makua ja mehevyyttä pippurijuustosta.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
400 gjauhelihaa
1 dlturkkilaista jogurttia
1/2 dlkorppujauhoja
1 kplkananmuna
2 rklsoijakastiketta
2 rkltomaattipyreetä
rouhittua mustapippuria
1 tlkuivattua oreganoa

Täyte

1 kplpippurijuustoa (mustapekka, 100 g)

Valmistus (Uuni 200°C)

  1. 1

    Mittaa kulhoon jauheliha, jogurtti, korppujauhot, kananmuna, soijakastike, tomaattipyree, pippuri ja oregano. Sekoita tasaiseksi massaksi.

    MääräAinesosa
    400 gjauhelihaa
    1 dlturkkilaista jogurttia
    1/2 dlkorppujauhoja
    2 rklsoijakastiketta
    1 kplkananmuna
    2 rkltomaattipyreetä
    rouhittua mustapippuria
    1 tlkuivattua oreganoa
  2. 2

    Muotoile massasta pyöreitä pihvejä ja paina niiden keskelle syvennys juustoa varten. Viipaloi juusto ja aseta kullekin pihville pala juustoa. Pyörittele ja taputtele pihviä niin, että juusto peittyy kokonaan.

    MääräAinesosa
    1 kplpippurijuustoa (mustapekka, 100 g)
  3. 3

    Nosta pihvit leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia tai kunnes pihvit ovat kypsiä. Tarjoa kiusauksen, röstiperunoiden tai kasvisten kanssa.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 2 rkl Tomaattipyreetä, Rouhittua mustapippuria, 1 tl Kuivattua oreganoa, 1 paketti Pippurijuustoa (mustapekka, 100 g).

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
13.2.2019
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä