Juustoinen broileri-pastakeitto

Nappaa talteen!
| 1 kpl | maustamattomia broilerin fileesuikaleita (300 g) |
| 1 rkl | öljyä |
| 1 kpl | sipuli |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 1 kpl | porkkana |
| 1/2 tl | currya |
| 8 dl | kasvis- tai kanalientä |
| 2 dl | makaronia |
| 100 g | sulatejuustoa |
| 1 kpl | pätkittyjä pakastepapuja (200 g) |
| 150 g | ranskankermaa |
| 1 tl | organoa |
- 1.
Ruskista broilerisuikaleet. Lisää joukkoon hienonnetut sipulit ja valkosipulinkynsi sekä kuorittu ja viipaloitu porkkana. Mausta currylla. Lisää kattilaan liemi, makaronit ja paloiteltu sulatejuusto. Keitä, kunnes pasta on lähes kypsää. Lisää joukkoon pavut ja oregano. Keitä vielä muutama minuutti ja lisää ranskankerma. Tarjoile leivän kanssa.
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | maustamattomia broilerin fileesuikaleita (300 g) |
| 1 rkl | öljyä |
| 1 kpl | sipuli |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 1 kpl | porkkana |
| 1/2 tl | currya |
| 8 dl | kasvis- tai kanalientä |
| 2 dl | makaronia |
| 100 g | sulatejuustoa |
| 1 kpl | pätkittyjä pakastepapuja (200 g) |
| 150 g | ranskankermaa |
| 1 tl | organoa |
Valmistus
- 1
Ruskista broilerisuikaleet. Lisää joukkoon hienonnetut sipulit ja valkosipulinkynsi sekä kuorittu ja viipaloitu porkkana. Mausta currylla. Lisää kattilaan liemi, makaronit ja paloiteltu sulatejuusto. Keitä, kunnes pasta on lähes kypsää. Lisää joukkoon pavut ja oregano. Keitä vielä muutama minuutti ja lisää ranskankerma. Tarjoile leivän kanssa.
Ravintosisältö
367
Energiaa kcal
1535
Energiaa kj
22,3 g
Rasvaa
11,8 g
Tyydyttynyttä rasvaa
22,5 g
Hiilihydraatteja
3,5 g
Sokereita
1,5 g
Kuituja
17,5 g
Proteiinia
3,5 g
Suolaa
367
Energiaa kcal
1535
Energiaa kj
22,3 g
Rasvaa
11,8 g
Tyydyttynyttä rasvaa
22,5 g
Hiilihydraatteja
3,5 g
Sokereita
1,5 g
Kuituja
17,5 g
Proteiinia
3,5 g
Suolaa
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.
Ainekset, joita laskelma ei huomioi: Valkosipulinkynsi, 0,5 tl Currya, 1 tl Organoa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli





























