Italialaiset broilerinleikkeet

Nappaa talteen!
Mausta broileri yrttiseoksella ja kääräise pekoni broilerinleikkeiden ympärille. Ruskista pinta grillissä tai uunissa ja hauduta leikkeet meheviksi kanaliemessä.
| 800 g | broilerinleikkeitä |
| 2 tl | välimeren yrttiseosta |
| 1 1/2 tl | suolaa |
| 280 g | (2 pkt) pekonia |
| 4 dl | kanalientä |
- 1.
Leikkaa broilerinleikkeet pitkittäin kahteen tai kolmeen osaan. Mausta yrttiseoksella ja suolalla. Kääri suikaleiden ympärille pekoniviipale.
Grillaa tai paista pannulla molemmin puolin kauniin ruskeiksi. Siirrä leikkeet uunivuokaan ja valuta päälle kanaliemi. Peitä foliolla ja anna hautua kypsiksi joko yläritilällä grillissä tai 200-asteisessa uunissa.
Mausta broileri yrttiseoksella ja kääräise pekoni broilerinleikkeiden ympärille. Ruskista pinta grillissä tai uunissa ja hauduta leikkeet meheviksi kanaliemessä.
Ainekset (6 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 800 g | broilerinleikkeitä |
| 2 tl | välimeren yrttiseosta |
| 1 1/2 tl | suolaa |
| 280 g | (2 pkt) pekonia |
| 4 dl | kanalientä |
Valmistus
- 1
Leikkaa broilerinleikkeet pitkittäin kahteen tai kolmeen osaan. Mausta yrttiseoksella ja suolalla. Kääri suikaleiden ympärille pekoniviipale.
Grillaa tai paista pannulla molemmin puolin kauniin ruskeiksi. Siirrä leikkeet uunivuokaan ja valuta päälle kanaliemi. Peitä foliolla ja anna hautua kypsiksi joko yläritilällä grillissä tai 200-asteisessa uunissa.
Ravintosisältö
257
Energiaa kcal
1077
Energiaa kj
11,5 g
Rasvaa
4,0 g
Tyydyttynyttä rasvaa
0,5 g
Hiilihydraatteja
0,2 g
Sokereita
—
Kuituja
37,7 g
Proteiinia
2,3 g
Suolaa
257
Energiaa kcal
1077
Energiaa kj
11,5 g
Rasvaa
4,0 g
Tyydyttynyttä rasvaa
0,5 g
Hiilihydraatteja
0,2 g
Sokereita
—
Kuituja
37,7 g
Proteiinia
2,3 g
Suolaa
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.
Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 2 tl Välimeren yrttiseosta, 1,5 tl Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli





























