Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Italialaiset broilerinleikkeet

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Kääräise pekoni broilerinleikkeiden ympärille ja nosta kypsymään grilliin tai uuniin. Tarjoile raikkaan salaatin tai uusien perunoiden kera.

Ainekset

800 g
Broilerinleikkeitä
2 tl
Välimeren yrttiseosta
1 1/2 tl
Suolaa
2 kpl
(á 140 g) pekonia
4 dl
Kanalientä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa broilerinleikkeet pitkittäin kahteen tai kolmeen osaan. Mausta yrttiseoksella ja suolalla. Kääri suikaleiden ympärille pekoniviipale.

Grillaa tai paista pannulla molemmin puolin kauniin ruskeiksi. Siirrä leikkeet uunivuokaan ja valuta päälle kanaliemi. Peitä foliolla ja anna hautua kypsiksi joko yläritilällä grillissä tai 200-asteisessa uunissa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.7.2014
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

167

699

4,3 g

1,5 g

0,3 g

31,2 g

1,3 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 tl Välimeren yrttiseosta,

1,5 tl Suolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli