Italialaiset broilerinleikkeet

arvosana5/5

(1)arvio
6 Annosta

Mausta broileri yrttiseoksella ja kääräise pekoni broilerinleikkeiden ympärille. Ruskista pinta grillissä tai uunissa ja hauduta leikkeet meheviksi kanaliemessä.

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
800 gbroilerinleikkeitä
2 tlvälimeren yrttiseosta
1 1/2 tlsuolaa
280 g(2 pkt) pekonia
4 dlkanalientä

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa broilerinleikkeet pitkittäin kahteen tai kolmeen osaan. Mausta yrttiseoksella ja suolalla. Kääri suikaleiden ympärille pekoniviipale.

    Grillaa tai paista pannulla molemmin puolin kauniin ruskeiksi. Siirrä leikkeet uunivuokaan ja valuta päälle kanaliemi. Peitä foliolla ja anna hautua kypsiksi joko yläritilällä grillissä tai 200-asteisessa uunissa.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 2 tl Välimeren yrttiseosta, 1,5 tl Suolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä