Intialainen perunasalaatti

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1/2 kplpientä kukkakaalia
5 kplkeitettyä perunaa

Mausteseos:

1 kplsipuli
1 kplvalkosipulinkynsi
2 rklöljyä
1 tlkurkumaa
1 1/2 tlkuminaa
1/2 tlkanelia
1/4 tlchilijauhetta
1 tlsuolaa
rouhittua mustapippuria

Lisäksi:

2 dlmaustamatonta jogurttia
1 dlherneitä

Valmistus

  1. 1

    Paloittele kukkakaali ja keitetyt, jäähtyneet perunat pienemmiksi paloiksi. Kuullota hienonnettua sipulia ja valkosipulinkynttä öljyssä pannulla. Lisää muut mausteet ja kuumenna hetken aikaa pannussa käännellen. Lisää mausteseos perunoiden ja kukkakaalien joukkoon. Sekoita mukaan jogurtti sekä herneet.Anna makujen vetäytyä viileässä muutama tunti ennen tarjoamista. Tarjoile liharuokien lisäkkeenä tai noutopöydässä salaattina.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä