Hunajainen uunilohi
4 Annosta
|| MunatonGluteeniton
Nappaa talteen!
| 800 g | kirjolohifileetä |
| 1 tl | suolaa |
| hiukan mustapippuria | |
| 1 kpl | smetanaa |
| 1 rkl | hunajaa |
| 3 rkl | hienonnettua tilliä |
| 1 - 2 kpl | maustekurkkua |
- 1.
Pane kalafilee uunivuokaan. Sirottele pinnalle suolaa ja pippuria. Sekoita hunaja ja smetana ja valuta seos kalalle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Hienonna tilli ja leikkaa kurkku kuutioiksi. Sirottele tilli ja kurkut kypsälle kalalle. Tarjoa lisänä perunoita ja salaattia.
Hunajainen uunilohi
Arvostele resepti
4 Annosta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 800 g | kirjolohifileetä |
| 1 tl | suolaa |
| hiukan mustapippuria | |
| 1 kpl | smetanaa |
| 1 rkl | hunajaa |
| 3 rkl | hienonnettua tilliä |
| 1 - 2 kpl | maustekurkkua |
Valmistus
- 1
Pane kalafilee uunivuokaan. Sirottele pinnalle suolaa ja pippuria. Sekoita hunaja ja smetana ja valuta seos kalalle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Hienonna tilli ja leikkaa kurkku kuutioiksi. Sirottele tilli ja kurkut kypsälle kalalle. Tarjoa lisänä perunoita ja salaattia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 6.10.2025





























