Helppo vorschmack

arvosana4/5

(1)arvio
4 Annosta

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplsipuli
3 kplvalkosipulin kynttä
400 g(naudan) jauhelihaa
1 rklöljyä
125 g(1 rasia) anjovisfileitä
1 kpl(70 g) tomaattipyreetä
1 kpl(120 g) smetanaa
1/4 tlvalkopippuria

Valmistus

  1. 1

    Kuumenna uuni 175 asteeseen. Kuori ja kuutioi sipuli ja valkosipuli. Ruskista jauheliha öljyssä pannulla, lisää loppuvaiheessa sipuli ja valkosipuli. Kaada seos kulhoon, lisää anjovikset liemineen sekä tomaattipyree. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.

    MääräAinesosa
    1 kplsipuli
    3 kplvalkosipulin kynttä
    400 g(naudan) jauhelihaa
    1 rklöljyä
    125 g(1 rasia) anjovisfileitä
    1 kpl(70 g) tomaattipyreetä
  2. 2

    Sekoita joukkoon smetana, mausta valkopippurilla. Kypsennä uunin alatasolla noin 45 minuuttia. Tarjoa vorschmack perunamuusin kanssa.

    MääräAinesosa
    1 kpl(120 g) smetanaa
    1/4 tlvalkopippuria

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
30.9.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä