Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Helppo sipulikeitto resepti

Helppo sipulikeitto

timer-icon60 min  (josta 20 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Maukas sipulikeitto on helppo valmistaa. Parasta keitosta tulee, kun sen antaa hautua hiljakseen.

Ainekset

4 kpl
Isoa sipulia
1 kpl
Valkosipulinkynsi
2 rkl
Öljyä
1 1/2 l
Kasvislientä
1 tl
Timjamia
1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori, halkaise ja leikkaa sipulit ohuiksi viipaleiksi. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipulia miedolla lämmöllä 15 minuuttia.

4 kpl
Isoa sipulia
1 kpl
Valkosipulinkynsi
2 rkl
Öljyä
2

Lisää hienonnettu valkosipulinkynsi ja kasvisliemi. Anna keiton hautua noin 45 minuuttia. Lisää mausteet.

1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 1/2 l
Kasvislientä
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria
1/2 tl
Suolaa
1 tl
Timjamia
Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 30.9.2018
|
Muokattu: 14.5.2025

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

117

490

9,5 g

1,5 g

5,0 g

2,8 g

1,5 g

2,0 g

6,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli