Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Helppo sipulikeitto

timer-icon60 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Maukas sipulikeitto on helppo valmistaa. Parasta keitosta tulee, kun sen antaa hautua hiljakseen.

Ainekset

4 kpl
Isoa sipulia
1 kpl
Valkosipulinkynsi
2 rkl
Öljyä
1 1/2 l
Kasvislientä
1 tl
Timjamia
1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori, halkaise ja leikkaa sipulit ohuiksi viipaleiksi. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipulia miedolla lämmöllä 15 minuuttia.

4 kpl
Isoa sipulia
1 kpl
Valkosipulinkynsi
2 rkl
Öljyä
2

Lisää hienonnettu valkosipulinkynsi ja kasvisliemi. Anna keiton hautua noin 45 minuuttia. Lisää mausteet.

1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 1/2 l
Kasvislientä
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria
1/2 tl
Suolaa
1 tl
Timjamia
Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.1.2014
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

103

433

9,5 g

1,5 g

3,0 g

2,0 g

0,8 g

1,5 g

5,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulinkynsi,

1 tl Timjamia,

0,5 tl Suolaa,

0,5 tl Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli