Broileria pestokastikkeessa

arvosana5/5

(1)arvio
4 Annosta

15 min

Broilerinfileet maistuvat kermaisen pestokastikkeen kanssa. Punainen pesto on tulisempi kuin vihreä, mutta yhdessä kerman kanssa kana maistuu perheen pienimmillekin.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
400 gbroilerinfileitä
1 tlsuolaa
1/4 tlrouhittua mustapippuria
2 rklvehnäjauhoja
1 rklöljyä
3 rklpunaista pestokastiketta
2 dlkermaa
1 tlrakuunaa

Valmistus

  1. 1

    Mausta broilerinfileet suolalla ja pippurilla. Siivilöi fileiden päälle vehnäjauhoja. Ruskista fileet kevyesti pannulla öljyssä molemmin puolin.

    MääräAinesosa
    400 gbroilerinfileitä
    1 tlsuolaa
    1/4 tlrouhittua mustapippuria
    2 rklvehnäjauhoja
    1 rklöljyä
  2. 2

    Lisää kerma ja pesto pannulle, sekoita ja vähennä lämpöä. Hauduta kannen alla 10–15 min. Mausta loppuvaiheessa rakuunalla.

    MääräAinesosa
    2 dlkermaa
    3 rklpunaista pestokastiketta
    1 tlrakuunaa

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 1 tl Suolaa, 1 tl Rakuunaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
19.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä