Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Broileri-tomaattipasta

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Pennepastaa

Kastike

400 g
Broilerinleikkeitä
Suolaa
1 kpl
Kesäkurpitsa
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 kpl
(400 / 260 g) kokonaisia säilyketomaatteja
3 rkl
Chilikastiketta
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
Sokeria
Tuoretta basilikaa
Parmesaanijuustoraastetta
Oliiviöljyä paistamiseen

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paloittele leikkeet ja kypsennä palat oliiviöljyssä pannulla. Mausta suolalla. Kuutioi kesäkurpitsat. Paahda niitä kattilassa, kunnes niistä irtoaa neste ja ne saavat hieman väriä. Siirrä syrjään odottamaan. Lisää kattilaan oliiviöljyä, hienonnetut valkosipulinkynnet, tomaatit liemineen ja chilikastike. Anna kastikkeen kiehua 5 minuuttia. Keitä pasta. Lisää kastikkeen joukkoon broileripalat ja kesäkurpitsat. Mausta sokerilla, suolalla ja pippurilla. Lisää pasta kastikkeen joukkoon. Ripottele päälle hienonnettua basilikaa ja parmesaaniraasteetta.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.7.2012
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.