Aasialainen kalakeitto

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
100 gmunanuudeleita
2 rklöljyä
2 kplsipulia
3 rklcurrytahnaa
1 kplpunaínen chili
7 dlkalalientä
4 dlkookosmaitoa
400 gkalaa fileenä
2 rklkalakastiketta
2 rkllimettimehua
1/4 tlmustapippuria
tuoretta korianteria hienonnettuna

Valmistus

  1. 1

    Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan, valuta. Kuori ja paloittele sipuli. Pese ja halkaise chili, poista siemenet. Hienonna. Paloittele kalafilee suupaloiksi.

    MääräAinesosa
    100 gmunanuudeleita
    2 kplsipulia
    1 kplpunaínen chili
    400 gkalaa fileenä
  2. 2

    Kuumenna öljy kattilassa, lisää sipuli, chili ja currytahna. Kuullota 3 minuuttia. Lisää kalaliemi ja kookosmaito. Anna kiehua hetki lämmöllä. Lisää paloiteltu kala ja keitä noin 5 minuuttia.

    MääräAinesosa
    2 rklöljyä
    3 rklcurrytahnaa
    7 dlkalalientä
    4 dlkookosmaitoa
  3. 3

    Mausta kalakastikkeella, limettimehulla ja pippurilla. Lisää nuudelit ja kuumenna. Koristele korianterinlehdillä ja lisää halutessasi tuoretta chiliä keiton päälle.

    MääräAinesosa
    2 rklkalakastiketta
    2 rkllimettimehua
    1/4 tlmustapippuria
    tuoretta korianteria hienonnettuna

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
26.8.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä