Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Aasialainen grillikassleri

Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta

Ainekset

2 kpl
(à 800 g) porsaan kasslerpaistia

Keitinliemi

8 dl
Vettä
1 kpl
(400 g) kookosmaitoa
8 kpl
Kuivattua, pilkottua luumua
1 dl
Makeaa soijakastiketta
1/2 dl
Ruokokidesokeria
Pala (n. 4 cm) inkivääriä
3 kpl
Valkosipulinkynttä

Glaseerauskastike

1 dl
Lihan keitinlientä
3 rkl
Makeaa soijakastiketta
3 rkl
Ruokokidesokeria
2 tl
Sambal oelek -chilitahnaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kiehauta keitinliemen ainekset isossa kattilassa. Lisää lihat ja vettä kunnes lihat peittyvät. Keitä hiljalleen kannen alla kaksi tuntia. Nosta lihat jäähtymään. Siivilöi keitinliemi ja säästä osa glaseerauskastikkeeseen. Kääri lihat leivinpaperiin ja folioon. Pane jääkaappiin ja paino päälle vähintään neljäksi tunniksi tai seuraavaan päivään. Siirrä keitinliemi jääkaappiin. Poista rasva liemen pinnalta. Keitä kastikkeen aineksia noin 5 minuuttia. Viipaloi jäähtynyt liha reiluiksi pihveiksi. Grillaa pihveihin kaunis pinta kuumassa grillissä. Valele pinnalle kastiketta.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.5.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

221

925

9,5 g

4,8 g

20,9 g

19,6 g

1,6 g

11,5 g

3,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

8 dl Vettä,

Pala (n, 4 cm) inkivääriä,

Valkosipulinkynttä,

1 dl Lihan keitinlientä,

2 tl Sambal oelek -chilitahnaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli