0 arviota

Hiihto- ja laskettelukeskus esittelyssä: Koli

0 3 urheilu, hiihto, matka

Kolin upeat vaaramaisemat ihastuttavat laskettelijoita ja hiihtäjiä. Laskettelukeskukset Ukko-Koli ja Loma-Koli tarjoavat eteläisen Suomen korkeimmat rinteet ja upeimmat maisemat.

  • Hiihtokeskus Koli
Hiihtokeskus Koli

Ukko-Kolin rinteet sijaitsevat Kolin kansallispuistossa Sokos Hotel Kolin vieressä ja Loma-Kolin rinteet noin kymmenen kilometrin päässä Kolin kylältä. Kolin hiihtokeskus on S-ryhmän omistuksessa.

Ukko-Kolilla ja Loma-Kolilla on yhteensä 13 lasketteluun ja lautailuun sopivaa rinnettä.  Ukko-Kolin jyrkemmät, kilpakäyttöön sopivat rinteet tarjoavat haasteita kokeneillekin laskijoille, kun taas Loma-Kolin loivemmat rinteet sopivat perheille ja lumilautailijoille. Loma-Kolilla on myös entistä laajempi Snow Park, lasten rinteitä ja pulkkamäki.

Kolin hiihtoladut

Kolin tykkylumisissa talvimaisemissa on yli 60 kilometriä eritasoisia ja -pituisia latureittejä.  Hiihtäjien käytössä on esimerkiksi Korpivaarasta Loma-Kolille vievä 22 kilometrin pituinen, Suomen pisin valaistu latu.

Kolin muut aktiviteetit

Kolilla voi harrastaa lumikenkäilyä, maastoratsastusta ja moottorikelkkailua, lähteä koiravaljakkoretkelle tai kokeilla pilkkimistä Pielisen jäällä.

Break Sokos Hotel Koli

Break Sokos Hotel Koli sijaitsee Kolin kansallismaisemissa 75 kilometriä Joensuusta pohjoiseen. Hotellin ulko-ovelta pääsee suoraan Ukko-Kolin rinteisiin ja laduille. Kansallispuiston rauha sopii niin perheille kuin pariskunnille. Hotellin varastotiloissa on lukittavat suksikaapit ja suksien huoltotila. Huoneissa on erilliset vaatekaapit kuivauspattereineen.

Break Sokos Hotel Koli tarjoaa edullisia majoituspaketteja, joihin kuuluu hissilippuja. S-Etukortilla saa Bonusta saa niin hissilipuista, välinevuokrauksesta ja rinneravintoloista.Ladataan kommentointia...