Wok med djupfryst fisk

21.4.2014
0 betyg
+ Lägg till i inköpslista (Foodie.fi)
Wok med djupfryst fisk

Ingredienser

2 portioner
1 200 g djupfryst sej
2 1 påse (400 g) wokgrönsaker
3 2 msk olja
4 1 msk citronsaft
5 1 msk sojasås
6 2 msk hackad dill
7 0,25 tsk salt
8 0,25 tsk svartpeppar
9 dill

Näringsinnehåll

Portioner Recept
Kolhydrater 18 g 36 g
Protein 24 g 47 g
Fett 16 g 31 g
Kostfibrer 6 g 11 g
Energi kJ 1 290 2580
Energi kcal 308 617

Receptinformation

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokatyypit Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala
Makuja maailmalta Aasialainen
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat

Obs! Före tillagningen lönar det sig att kontrollera på förpackningspåskriften att produkten lämpar sig för personer som följer en specialdiet.

Provat recept

Instruktioner

Ta två portionsbitar ur sejpaketet och skär dem halvtinade i tärningar. Stek fisktärningarna i olja tills de är färdiga och vackert brynta. Krydda med salt, peppar och citronsaft. Ta fisken ur pannan.

Tillsätt lite olja, stek grönsakerna. Krydda med sojasås. Tillsätt fisken på grönsakerna och värm det hela ett ögonblick. Strö hackad dill över.

Text
Foto Laura Riihelä
© SOK
+ Lägg till i inköpslista (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli (sv)
Välkommen på inköp

Betygsätt

1/5 5/5