Vita tortilla-pizzor med fiskbullar

8.7.2018
1 betyg
+ Lägg till i inköpslista (Foodie.fi)
Vita tortilla-pizzor med fiskbullar

Tortillapizzorna blir saftiga och matiga med crème fraiche och potatis. Toppa med färdiga fiskbullar.

Ingredienser

4 portioner
1 4 tortillor
2 1 burk (200 g) crème fraiche
3 1 påse (150 g) riven ost
4 3 - 5 kokta potatisar
5 0,5 zucchini
6 6 - 8 soltorkade tomater
7 1 paket (250 g) fiskbullar

Näringsinnehåll

Portioner Recept
Kolhydrater 52 g 206 g
Protein 26 g 102 g
Fett 39 g 155 g
Kostfibrer 6 g 24 g
Energi kJ 2 780 11122
Energi kcal 664 2658

Receptinformation

Pääruoka-aine Kala
Ruokalajit Pääruoat

Obs! Före tillagningen lönar det sig att kontrollera på förpackningspåskriften att produkten lämpar sig för personer som följer en specialdiet.

Provat recept

Instruktioner

  • Fördela tortillaplättarna över bakplåtspapper på en plåt. Pensla dem med crème fraiche och strö riven ost på.
  • Skala (vid behov) och skiva potatisarna. Skölj zucchinin och skär den i skivor på längden med en osthyvel.
  • Strimla de soltorkade tomaterna. Fördela potatis och zucchini på osten. Toppa med fiskbullar och soltorkade tomater.
  • Grädda pizzorna i 225 grader på mittfalsen 8–10 minuter, tills tortillornas kanter bryns lätt och den rivna osten smälter. Servera en fräsch sallad som tilltugg.
Text
Foto Panu Pälviä
© SOK
+ Lägg till i inköpslista (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli (sv)
Välkommen på inköp

Betygsätt

1/5 5/5