Tonfiskpiroger med spenat

21.8.2014
1 betyg
+ Lägg till i inköpslista (Foodie.fi)
Tonfiskpiroger med spenat

Ingredienser

6 stycken
1 1 paket djupfryst pajdeg
2 1 burk tonfisk (185 g)
3 2 ägg
4 100 g färsk spenat
5 salt
6 svartpeppar
Pensla med:
1 ägg

Näringsinnehåll

Stycken Recept
Kolhydrater 31 g 185 g
Protein 14 g 82 g
Fett 20 g 121 g
Kostfibrer 4 g 21 g
Energi kJ 1 510 9058
Energi kcal 361 2165

Receptinformation

Ruokavalio Sokeriton, Kasvis
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Kala
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset, Edullinen

Obs! Före tillagningen lönar det sig att kontrollera på förpackningspåskriften att produkten lämpar sig för personer som följer en specialdiet.

Provat recept

Instruktioner

Tina degen enligt anvisningen på förpackningen. Koka äggen 7 minuter. Ånga spenaten ca en minut i en skvätt vatten. Låt spenaten rinna av, hacka den. Blanda till en fyllning av tonfisk, hackade ägg och spenat och krydda den. Kavla ut degen så tunt att du kan ta ut 6 plattor stora som en tårtform. Fördela fyllningen på plattorna. Tillslut  pirogerna med formen. Pensla med ägg och grädda pirogerna ca 12 minuter i 200 graders ugnsvärme.

Text
Foto Laura Riihelä
© SOK
+ Lägg till i inköpslista (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli (sv)
Välkommen på inköp

Betygsätt

1/5 5/5