Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tanka med smarttelefonen

Teksti:
Tomi Ronkainen
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 24.5.2016
|
Muokattu: 31.8.2020
Coach Niko Vastamäki välkomnar alla uppfinningar som underlättar bilkörningen. ABC-stationens mobiltankning kommer Vastamäki att använda regelbundet.

"I likhet med många andra finländare är jag en flitig bilist. Jag kör dagligen till och från jobbet och på fritiden gör jag ofta bilresor runtom i Finland med familjen. Alla innovationer som underlättar bilkörningen är varmt välkomna.

Härförleden snubblade jag över en diskussion om ABC-mobiltankning i de sociala medierna och mitt intresse vaknade omedelbart.

Min första mobiltankning skedde på ABC i Gamlas i Helsingfors. Jag körde in på mätarfältet, valde en ledig tankautomat via telefonen och tankade bilen. Manövern var enkel, behändig och snabb den nya tjänsten lämpar sig nog för alla bilister. Jag kommer definitivt att tanka mobilt även framöver och jag väntar på när tjänsten så småningom utvidgas till hela landet."

coach Niko Vastamäki, Träskända

Ta i bruk tjänsten ABC-mobiltankning genom att ladda ner eller uppdatera applikationen S-mobil i din applikationsbutik.

Jag provade på digitalt! I artikelserien testar ägarna S-gruppens digitala tjänster och delar med sig av sina åsikter.