Stekt tidig kål

26.5.2016
6 betyg
+ Lägg till i inköpslista (Foodie.fi)
Stekt tidig kål

Tidig kål blir färdigt tilltugg till t.ex. korv på några minuter.

Ingredienser

4 portioner
1 1 tidig kål
2 2 salladslökar
3 1 msk olja eller smör
4 2 tsk sirap
5 2 tsk sojasås
6 0,5 tsk salt
7 1 msk sesamfrö

Näringsinnehåll

Portioner Recept
Kolhydrater 10 g 39 g
Protein 3 g 11 g
Fett 5 g 20 g
Kostfibrer 4 g 15 g
Energi kJ 397 1589
Energi kcal 95 380

Receptinformation

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis, Vegaani
Pääruoka-aine Kasvikset
Ruokalajit Lisäkkeet, Helpot & nopeat, Edullinen

Obs! Före tillagningen lönar det sig att kontrollera på förpackningspåskriften att produkten lämpar sig för personer som följer en specialdiet.

Provat recept

Instruktioner

Strimla kålen, skiva lökarna. Hetta upp oljan och smöret i en wok eller på stekplattan i en grill. Fräs under omröring tills kålen mjuknar och får lite färg. Krydda med sirap, sojasås och peppar. Strö frön över.

Text
Foto Laura Riihelä
© SOK
+ Lägg till i inköpslista (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli (sv)
Välkommen på inköp

Betygsätt

1/5 5/5