Sriracha-pepperonipaj

21.10.2015
1 betyg
+ Lägg till i inköpslista (Foodie.fi)
Sriracha-pepperonipaj

Ingredienser

14 bitar
1 1 paket (400 g) pajdeg (frysvara)
Fyllning
1 en bit purjolök
2 1 paprika
3 70 g pepperonikorv i skivor
4 2 dl grädde
5 2 msk tomatpuré
6 1,5 tsk srirachasås
7 2 ägg
8 150 g riven texmex-ost

Näringsinnehåll

Bitar Recept
Kolhydrater 15 g 204 g
Protein 7 g 100 g
Fett 18 g 250 g
Kostfibrer 2 g 25 g
Energi kJ 1 034 14470
Energi kcal 247 3458

Receptinformation

Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Makkara
Ruokalajit Pääruoat, Piknik, Brunssi, Lounas

Obs! Före tillagningen lönar det sig att kontrollera på förpackningspåskriften att produkten lämpar sig för personer som följer en specialdiet.

Provat recept

Instruktioner

Tina degen enligt anvisningen på förpackningen. Tryck ut degen på bakplåtspapper i en liten (ca 22 x 35 cm) rektangulär form. Nagga degen med en gaffel.

Hacka purjolöken och vitlöksklyftorna. Fördela purjolöken och paprikan över bottnen, lägg pepperoniskivorna över. Blanda tomatpurén, chilisåsen, äggen och den rivna osten i grädden. Häll blandningen över pajen. Grädda i 200 grader på mittfalsen ca 30 min eller tills ytan blir vackert gyllenbrun. Låt bakverket svalna, skär det sedan i rutor.

Text
Foto Laura Riihelä
© SOK
+ Lägg till i inköpslista (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli (sv)
Välkommen på inköp

Betygsätt

1/5 5/5