Spett med korv och paprika

26.6.2017
0 betyg
+ Lägg till i inköpslista (Foodie.fi)
Spett med korv och paprika

Grilla för omväxlings skull korv på spett. Servera med senapsdipp kryddad med gurksallad.

Ingredienser

4 portioner
1 2 paket förp. köttiga korvar
2 1 påse (200 g) Padron-grillpaprikor
3 2 paprikor
Senapsdipp
1 2 dl majonnäs
2 0,5 dl fullkornssenap
3 2 msk gurksallad
4 2 msk persilja

Näringsinnehåll

Portioner Recept
Kolhydrater 13 g 51 g
Protein 28 g 111 g
Fett 80 g 318 g
Kostfibrer 3 g 12 g
Energi kJ 3 630 14521
Energi kcal 868 3471

Receptinformation

Pääruoka-aine Makkara
Ruokalajit Pääruoat

Obs! Före tillagningen lönar det sig att kontrollera på förpackningspåskriften att produkten lämpar sig för personer som följer en specialdiet.

Provat recept

Instruktioner

Blanda till en dippsås av ingredienserna. Ställ den att ta smak i kylskåp.

Hetta upp grillen. Skär korvarna i ca 5 cm långa bitar. Skölj paprikorna. Avlägsna stammen och kärnorna från paprikorna. Skär paprikorna i stycken. Grilla gärna Padron-paprikorna hela.

Trä korvarna och paprikorna på grillspett. Grilla på medelgod värme tills korvarna är heta och vackert rostade runtom – vänd spetten flitigt!

Servera senapsdipp och sallad till spetten.

Text
Foto Elvi Rista
© SOK
+ Lägg till i inköpslista (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli (sv)
Välkommen på inköp

Betygsätt

1/5 5/5