Spenatplättar

28.5.2016
6 betyg
+ Lägg till i inköpslista (Foodie.fi)
Spenatplättar

Lingon är gott till plättarna. Strö gärna riven ost på den först stekta sidan av plättarna .

Ingredienser

4 portioner
1 300 g djupfryst spenat
2 5 dl lättmjölk
3 2 ägg
4 3 dl vetemjöl
5 1 tsk salt
6 1 tsk socker
7 smör och olja

Näringsinnehåll

Portioner Recept
Kolhydrater 42 g 169 g
Protein 16 g 65 g
Fett 6 g 24 g
Kostfibrer 5 g 20 g
Energi kJ 1 219 4877
Energi kcal 292 1166

Obs! I beräkningen har inte medtagits: smör och olja

Receptinformation

Ruokavalio Kasvis
Pääruoka-aine Kasvikset
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat, Edullinen, Lounas

Obs! Före tillagningen lönar det sig att kontrollera på förpackningspåskriften att produkten lämpar sig för personer som följer en specialdiet.

Provat recept

Instruktioner

Tina spenaten. Blanda ingredienserna. Låt svälla ca 15 minuter. Stek i smör och olja stora tunna plättar eller små plättar i en plättlagg.

Text
Foto Laura Riihelä
© SOK
+ Lägg till i inköpslista (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli (sv)
Välkommen på inköp

Betygsätt

1/5 5/5