Snygga höstjackor

23.9.2015
0 betyg
Snygga höstjackor

Behöver du en snygg stadsjacka eller en sportig fritidsjacka? I vårt breda sortiment ingår något för alla behov och smaker.

Läsarmodell Suvi Suovaara, 39, företagare

"Jag hatar att frysa och därför måste en jacka hålla mig varm. Jag shoppar relativt sällan och när jag hittar bra kläder köper jag ofta flera exemplar av samma plagg. Kläder av hög  kvalitet är hållbara, vilket minskar antalet plagg i garderoben."

Aventura

Klassiker. Jacka, storlekar 36–46. Aventura. Sokos. Finns ej hos Sokos i Kajana eller Kouvola.

Milo

City look. Jacka, storlekar 38–48. Finns även som kamelfärgad. Milo. Sokos. I affärerna från och med vecka 42. Finns ej hos Sokos i Kajana, Kouvola, Kotka, Lojo eller Salo.

Icepeak

Lätt och varm. Jacka, storlekar 34–44. Finns även  i hallonfärg. Icepeak. Prisma.

Puma

Sportig. Jacka, storlekar S–XXL. Finns även i svart. Puma. Prisma.

Didrikson

I väder och vind. Parkas, storlekar 34–46. Tejpade sömmar. Finns även som vit och svart. Didriksons. Prisma.

London Fog

För alla som fryser. Jacka, storlekar XS–XL. Fylld med en dun- och fjäderblandning. Finns även som mörkblå. London Fog. Prisma.

L'asessor

Sätt färg på livet. Jacka, storlekar 36–46. Finns även i svart och hallonfärg. Aventura. Scarf. Finns även som plommonfärgad, mörkblå och grå. L'asessor. Polotröjan är rekvisita från Sokos.

Sortimentet varierar från butik till butik.

Vill du bli läsarmodelL? Skicka ett fotografi och en kort presentation av dig själv till adressen yhteishyva.toimitus@sok.fi. Kom ihåg att uppge ålder, bostadsort och klädstorlek.

Sammanställning:
Foto: Ida Nisonen och Kari Lousaari
Arvioi artikkeli (sv)
Välkommen på inköp

Betygsätt

1/5 5/5