Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sanna Hella på Prisma Seppälä: Även tonåringar har hittat Prisma

Teksti:
Merja Laksola
Asiantuntija:
käyttötavaraosaston päällikkö Sanna Hella, Jyväskylän Prisma Seppälä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 20.7.2017
|
Muokattu: 31.8.2020
Sanna Hella på Prisma Seppälä i Jyväskylä gläder sig åt att ungdomarna har hittat till Prismas konfektionsavdelning.

"Jag blir inspirerad av kunderna, mina underbara arbetskamrater och vårt trevliga sortiment. De mest angenäma stunderna är nog när jag kan hjälpa våra kunder i provhytten, speciellt om de inte har förväntat sig assistans. Många damer uppskattar att få hjälp vid valet av bh-storlek.

Prisma tillhandahåller lämpligt moderiktiga bruksplagg för alla. Våra nya produkter syns dels som extra krydda i urvalet, dels som pigga inslag i affären. Många ungdomar har blivit glatt överraskade av att Prisma är en klädaffär att räkna med."

Trendig till skolan

  1. Jeansen är fortfarande en central del av familjens vardagsgarderob. Det långlivade smala jeansmodet får allt mer sällskap av raka och breda byxben.
  2. Det är trevligt att hälsa hösten välkommen i en collegetröja eller munkjacka. College- och t-tröjorna får gärna ha någon pikant detalj så som en bild eller text med särskild innebörd.
  3. Det blir spännande att se om Fjällrävens Kånken håller ställningarna eller om den populära ryggsäcken får en utmanare. Kånken finns i olika färger och med snygga läderdetaljer.