Saftis av paraguayo/Saftis av skumvin och persika

26.6.2017
0 betyg
+ Lägg till i inköpslista (Foodie.fi)
Saftis av paraguayo/Saftis av skumvin och persika

Hemlagad saftis läskar i hettan och är en lätt och fräsch avslutning på en måltid vid grillen.

Ingredienser

8 stycken
1 250 g platta paraguayopersikor
2 2 kvistar mynta
3 2 dl alkoholfritt mousserande vin
4 2 dl Pommac

Näringsinnehåll

Stycken Recept
Kolhydrater 4 g 29 g
Protein 0 g 3 g
Fett 0 g 1 g
Kostfibrer 1 g 5 g
Energi kJ 74 591
Energi kcal 18 141

Receptinformation

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis
Pääruoka-aine Hedelmät
Ruokalajit Jälkiruoat

Obs! Före tillagningen lönar det sig att kontrollera på förpackningspåskriften att produkten lämpar sig för personer som följer en specialdiet.

Provat recept

Instruktioner

Klyv och kärna ur persikorna och skär dem i skivor. Repa myntabladen.

Fördela persikorna och myntabladen i saftisformarna. Blanda det mousserande vinet och läsken i en stor kanna. Häll i formarna. Lägg i glasspinnarna och frys minst 4 timmar eller över natten.

Text
Foto Tuomas Kolehmainen
© SOK
+ Lägg till i inköpslista (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli (sv)
Välkommen på inköp

Betygsätt

1/5 5/5