Rödbeta med getostsås

21.8.2014
1 betyg
+ Lägg till i inköpslista (Foodie.fi)
Rödbeta med getostsås

Ingredienser

4 portioner
1 2 stora kokta rödbetor
2 1 msk balsamvinäger
3 nypa en nypa flingsalt
4 nypa en nypa svartpeppar
5 100 g mjuk getost
6 en skvätt vitt vin eller äppelsaft
7 0,5 vitlöksklyftor
På ytan
1 pinjenötter
2 rucola

Näringsinnehåll

Portioner Recept
Kolhydrater 4 g 18 g
Protein 5 g 21 g
Fett 5 g 21 g
Kostfibrer 2 g 6 g
Energi kJ 376 1502
Energi kcal 90 359

Obs! I beräkningen har inte medtagits: pinjenötter , rucola

Receptinformation

Ruokavalio Kasvis
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet, Helpot & nopeat

Obs! Före tillagningen lönar det sig att kontrollera på förpackningspåskriften att produkten lämpar sig för personer som följer en specialdiet.

Provat recept

Instruktioner

Skär rödbetorna i lövtunna skivor. Rada skivorna omlott på ett fat. Pensla ytan med balsamvinäger, smaksätt med lite salt och peppar. Rör ut getosten till såstunn konsistens med vin eller saft. Klicka eller spritsa sås på rödbetorna, servera resten av såsen separat. Toppa med i panna rostade pinjenötter och rucola.

Text
Foto Laura Riihelä
© SOK
+ Lägg till i inköpslista (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli (sv)
Välkommen på inköp

Betygsätt

1/5 5/5