Rischoklad med salmiak

20.11.2014
3 betyg
+ Lägg till i inköpslista (Foodie.fi)
Rischoklad med salmiak

Ingredienser

10 stycken
1 100 g salmiakchoklad (Fazer)
2 50 g margarin
3 3 dl riskrisp
Dessutom
1 pappersformar

Näringsinnehåll

Stycken Recept
Kolhydrater 11 g 109 g
Protein 1 g 8 g
Fett 4 g 44 g
Kostfibrer 0 g 0 g
Energi kJ 360 3603
Energi kcal 86 861

Receptinformation

Ruokavalio Kasvis
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset
Ruokalajit Jälkiruoat, Leivonnaiset, Helpot & nopeat, Edullinen, Piknik, Brunssi

Obs! Före tillagningen lönar det sig att kontrollera på förpackningspåskriften att produkten lämpar sig för personer som följer en specialdiet.

Provat recept

Instruktioner

Bryt chokladen. Smält margarinet i en kastrull, ställ kastrullen åt sidan. Tillsätt chokladen. Rör om tills chokladen har smält. Rör i riskrispen. Lägg deg i formarna med två skedar. Låt sötsakerna stå svalt i några timmar. Förvara dem svalt och torrt.

Text
Foto Laura Riihelä
© SOK
+ Lägg till i inköpslista (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli (sv)
Välkommen på inköp

Betygsätt

1/5 5/5