Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Restaurangchef Sanna Tikkanen är eld och lågor över förnyelsen av Amarillo-restaurangerna

Teksti:
Marika Harjumaa
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 11.4.2017
|
Muokattu: 31.8.2020
Bekanta dig med de förnyade Amarillo-restaurangernas mittpunkt The Table, säger restaurangchef Sanna Tikkanen.

"Jag är helt såld! Amarillo i Kuopio har förnyats och jag fick delta i det spännande projektet. Det känns som om jag hade fött ett Amarillo-barn, som vi nu uppfostrar.

Vår restaurang var först ut och landets övriga Amarillo-restauranger förnyas fram till år 2019.

Nu är vi ännu mer kundorienterade vilket återspeglas av bland annat servitörernas nya titel entertainer (underhållare).

Det är en sann glädje att jobba i servicebranschen och att få uppleva kundernas nöjda miner. I vår TV-avdelning Katsomo kan gästerna följa med bland annat hockeylaget Kalpas spännande matcher. Efter hemmamatcherna besöker en eller två spelare Amarillo för en pratstund med gästerna."

Sanna Tikkanen, restaurangchef, Amarillo Kuopio

Sannas Amarillotips

  1. Bekanta dig med de förnyade Amarillo-restaurangernas mittpunkt The Table. Du kan boka plats för 10–12 personer vid det gemensamma bordet och avnjuta en överraskningsmeny.
  2. Vad sägs om träkolsgrillade läckerheter? Låt gommen smekas av exempelvis ytterfilé av lamm eller mör griskind!
  3. Avnjut en välsmakande drink! Amarillo-restaurangerna kokar själva sin drinksirap och serverar fräscha drinkar och cocktailar.