Plommonsås med konjak

20.11.2014
0 betyg
+ Lägg till i inköpslista (Foodie.fi)
Plommonsås med konjak

Ingredienser

8 portioner
1 3 dl steksky från skinkan
2 2 dl grädde
3 1 dl plommonmarmelad
4 1,5 msk konjak
5 nypa salt
6 nypa grovmalen svartpeppar

Näringsinnehåll

Portioner Recept
Kolhydrater 8 g 67 g
Protein 2 g 17 g
Fett 10 g 78 g
Kostfibrer 0 g 2 g
Energi kJ 564 4516
Energi kcal 135 1079

Receptinformation

Ruokatyypit Kastikkeet
Ruokalajit Lisäkkeet, Helpot & nopeat, Edullinen

Obs! Före tillagningen lönar det sig att kontrollera på förpackningspåskriften att produkten lämpar sig för personer som följer en specialdiet.

Provat recept

Instruktioner

Sila skinkans steksky i kastrullen, tillsätt grädde och plommonmarmelad. Koka såsen ca 10 minuter på svag värme. Krydda med konjak, salt och svartpeppar ur kvarn. Koka upp och servera.

 

Tips! Såsen blir god också utan konjak.

Text
Foto Laura Riihelä
© SOK
+ Lägg till i inköpslista (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli (sv)
Välkommen på inköp

Betygsätt

1/5 5/5