Pepprig sås med gris

27.12.2013
17 betyg
+ Lägg till i inköpslista (Foodie.fi)
Pepprig sås med gris

Ingredienser

4 portioner
1 400 g griskött i strimlor
2 1 lök
3 1 msk olja
4 1 paket (100 g) färskost med svartpeppar
5 1 dl grädde
6 1 - 2 dl köttbuljong
7 1 msk sojasås
8 nypa socker
9 nypa salt

Näringsinnehåll

Portioner Recept
Kolhydrater 4 g 14 g
Protein 23 g 93 g
Fett 40 g 159 g
Kostfibrer 0 g 1 g
Energi kJ 1 925 7701
Energi kcal 460 1841

Receptinformation

Ruokavalio Munaton
Pääruoka-aine Sianliha
Ruokalajit Pääruoat

Obs! Före tillagningen lönar det sig att kontrollera på förpackningspåskriften att produkten lämpar sig för personer som följer en specialdiet.

Provat recept

Instruktioner

Skala och hacka löken. Bryn köttstrimlorna i olja i en panna. Tillsätt löken då köttet är nästan färdigt, vänd ett ögonblick. Rör i färskost, grädde, köttbuljong och kryddor. Koka såsen på svag värme under lock i minst 15 minuter.

Text
Foto Laura Riihelä
© SOK
+ Lägg till i inköpslista (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli (sv)
Välkommen på inköp

Betygsätt

1/5 5/5