Paschabakelser

21.3.2014
0 betyg
+ Lägg till i inköpslista (Foodie.fi)
Paschabakelser

Ingredienser

12 stycken
1 3 bladdegsplattor
Fyllning
1 2 dl vispgrädde
2 1 ask (200 g) färskost med apelsin
3 2 msk socker
4 1 tsk vaniljsocker
5 0,5 citron, det rivna skalet
6 3 msk russin
7 3 msk grovmalen mandel
På ytan
1 florsocker

Näringsinnehåll

Stycken Recept
Kolhydrater 8 g 97 g
Protein 2 g 25 g
Fett 16 g 193 g
Kostfibrer 1 g 8 g
Energi kJ 775 9299
Energi kcal 185 2223

Obs! I beräkningen har inte medtagits: florsocker

Receptinformation

Ruokatyypit Makeat leivonnaiset
Pääruoka-aine Maitotuotteet
Ruokalajit Jälkiruoat

Obs! Före tillagningen lönar det sig att kontrollera på förpackningspåskriften att produkten lämpar sig för personer som följer en specialdiet.

Provat recept

Instruktioner

Tina degen enligt anvisningen på förpackningen. Skär varje degplatta i fyra delar. Grädda degplattorna i ugn på mittfalsen, 8–10 minuter i 225°C. Låt plattorna svalna ordentligt. Klyv plattorna. Tillred fyllningen: Vispa grädden. Rör färskosten mjuk i en annan bunke, smaksätt med socker, vaniljsocker och rivet citronskal. Rör i russinen och mandlarna. Vänd i den vispade grädden. Fyl bakverken. Garnera med florsocker.

Text
Foto Laura Riihelä
© SOK
+ Lägg till i inköpslista (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli (sv)
Välkommen på inköp

Betygsätt

1/5 5/5