Parfait på memma och apelsin

21.3.2014
0 betyg
+ Lägg till i inköpslista (Foodie.fi)
Parfait på memma och apelsin

Ingredienser

6 portioner
1 1 l apelsin- och vaniljglass
2 2 dl memma

Receptinformation

Pääruoka-aine Maitotuotteet
Ruokalajit Jälkiruoat

Obs! Före tillagningen lönar det sig att kontrollera på förpackningspåskriften att produkten lämpar sig för personer som följer en specialdiet.

Provat recept

Instruktioner

Lägg glassen i en bunke att mjukna lite. Rör glassen smidig. Täck en rektangulär kakform med plastfilm. Fördela glassen i formen. Klicka memma på glassen och tryck den i glassen med en kniv med längsgående drag, så memman bildar strimmor i glassen. Täck formen med plastfilm och ställ den i frysen till minst fyra timmar eller över natten.

Ta parfaiten ur frysen 15 minuter innan den ska serveras.

Text
Foto Laura Riihelä
© SOK
+ Lägg till i inköpslista (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli (sv)
Välkommen på inköp

Betygsätt

1/5 5/5