Musselsmörgås

20.2.2015
0 betyg
+ Lägg till i inköpslista (Foodie.fi)
Musselsmörgås

Ingredienser

4 portioner
1 4 skivor ljust bröd
2 1 msk olja
3 1 burk (200/120g) musslor
4 30 g mjukt smör
5 2 vitlöksklyftor
6 3 msk hackad persilja
7 en skvätt citronsaft
8 nypa svartpeppar
9 1 dl svartpeppar

Näringsinnehåll

Portioner Recept
Kolhydrater 15 g 60 g
Protein 8 g 34 g
Fett 18 g 72 g
Kostfibrer 2 g 8 g
Energi kJ 1 068 4274
Energi kcal 255 1021

Receptinformation

Pääruoka-aine Katkaravut ja äyriäiset
Makuja maailmalta Ranskalainen
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat, Edullinen

Obs! Före tillagningen lönar det sig att kontrollera på förpackningspåskriften att produkten lämpar sig för personer som följer en specialdiet.

Provat recept

Instruktioner

Pensla lite olja på brödskivorna. Pressa vitlöken, hacka persiljan fint, röd i smöret. Smaksätt med citronsaft. Fördela musslorna på brödskivorna. Toppa med kryddsmör i klickar.

Tillred smörgåsarna i ugn i 215 grader tills smöret smälter och smörgåsarna får lite färg. Klicka lite crème fraîche och en doft peppar ur kvarnen på smörgåsarna.

 

Text
Foto Laura Riihelä
© SOK
+ Lägg till i inköpslista (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli (sv)
Välkommen på inköp

Betygsätt

1/5 5/5