Marinerade oliver

21.4.2014
0 betyg
+ Lägg till i inköpslista (Foodie.fi)
Marinerade oliver

Ingredienser

1 200 g gröna kärnfria oliver
2 1 tsk Provencale örtblandning
3 1 tsk gourmetsalt
4 3 vitlöksklyftor
5 citronskivor
6 olivolja

Näringsinnehåll

Recept
Kolhydrater 4 g
Protein 3 g
Fett 40 g
Kostfibrer 9 g
Energi kJ 1588
Energi kcal 380

Obs! I beräkningen har inte medtagits: olivolja

Receptinformation

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis, Vegaani
Pääruoka-aine Kasvikset
Makuja maailmalta Espanjalainen
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat

Obs! Före tillagningen lönar det sig att kontrollera på förpackningspåskriften att produkten lämpar sig för personer som följer en specialdiet.

Provat recept

Instruktioner

Skiva vitlöksklyftorna, lägg oliver, vitlök, citronskivor och kryddor i en glasburk. Häll i så mycket olja, att ingredienserna täcks. Låt oliverna ta smak 2–3 dagar i kylskåp. Servera oliverna på baguette; fäst med en cocktailsticka.

Text
Foto Laura Riihelä
© SOK
+ Lägg till i inköpslista (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli (sv)
Välkommen på inköp

Betygsätt

1/5 5/5