Kycklingpytt i panna

17.5.2015
0 betyg
+ Lägg till i inköpslista (Foodie.fi)
Kycklingpytt i panna

Ingredienser

4 portioner
1 3 tillredda filébiffar av kyckling
2 7 medelstora kokta potatisar
3 2 morötter
4 1 lök
5 1 paprika
6 2 msk olja
7 nypa salt
8 nypa grovmalen svartpeppar
9 2 msk hackad gräslök

Näringsinnehåll

Portioner Recept
Kolhydrater 21 g 83 g
Protein 20 g 80 g
Fett 8 g 33 g
Kostfibrer 3 g 12 g
Energi kJ 1 011 4043
Energi kcal 242 966

Receptinformation

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat

Obs! Före tillagningen lönar det sig att kontrollera på förpackningspåskriften att produkten lämpar sig för personer som följer en specialdiet.

Provat recept

Instruktioner

Stycka kycklingbiffarna och tomaterna. Skala och stycka morötterna. Skala och hacka löken. Klyv paprikan, ta ut stammen och kärnorna. Stycka paprikan. Fräs lök och morötter ca 3 minuter i olja i en panna, tills morötterna mjuknar lite. Tillsätt potatis, kyckling och paprika, höj värmen. Vänd ingredienserna ca 5 minuter i pannan, tills potatisen får färg. Krydda med salt, peppar och gräslök.

Text
Foto Laura Riihelä
© SOK
+ Lägg till i inköpslista (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli (sv)
Välkommen på inköp

Betygsätt

1/5 5/5