Kvargpasta med tomat och rucola

23.3.2015
0 betyg
+ Lägg till i inköpslista (Foodie.fi)
Kvargpasta med tomat och rucola

Ingredienser

6 portioner
1 1 burk (250 g) kvarg
2 2 msk mjölk
3 25 g rucola
4 2 msk hackade soltorkade tomater
5 1 msk honung
6 nypa salt
7 msk grovmalen svartpeppar

Näringsinnehåll

Portioner Recept
Kolhydrater 5 g 29 g
Protein 4 g 27 g
Fett 1 g 4 g
Kostfibrer 0 g 1 g
Energi kJ 190 1139
Energi kcal 45 272

Receptinformation

Ruokavalio Gluteeniton, Kasvis
Pääruoka-aine Maitotuotteet
Ruokalajit Lisäkkeet, Helpot & nopeat, Edullinen

Obs! Före tillagningen lönar det sig att kontrollera på förpackningspåskriften att produkten lämpar sig för personer som följer en specialdiet.

Provat recept

Instruktioner

Rör kvargen mjuk med mjölken. Skölj och hacka rucolan. Rör rucolan, tomaterna och kryddorna i kvargen.

Tips: Pastan kan användas som dipp för grönsaker och som spread på bröd.

Text
Foto Laura Riihelä
© SOK
+ Lägg till i inköpslista (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli (sv)
Välkommen på inköp

Betygsätt

1/5 5/5