Kvarg med apelsin och pistaschnötter

18.12.2014
0 betyg
+ Lägg till i inköpslista (Foodie.fi)
Kvarg med apelsin och pistaschnötter

Ingredienser

4 portioner
1 2 dl pistaschnötter
2 2 apelsiner
3 0,5 dl honung
4 1 msk (hackad färsk mynta)
5 1 burk (250 g) kvarg
6 1 burk (200 g) yoghurt med vanilj
7 2 msk florsocker

Näringsinnehåll

Portioner Recept
Kolhydrater 40 g 158 g
Protein 14 g 55 g
Fett 26 g 105 g
Kostfibrer 9 g 37 g
Energi kJ 1 906 7625
Energi kcal 456 1822

Receptinformation

Ruokavalio Gluteeniton
Pääruoka-aine Hedelmät
Ruokalajit Jälkiruoat, Helpot & nopeat, Edullinen, Välipalat

Obs! Före tillagningen lönar det sig att kontrollera på förpackningspåskriften att produkten lämpar sig för personer som följer en specialdiet.

Provat recept

Instruktioner

Skala och hacka nötterna. Skala apelsinerna och skär dem i klyftor utan hinnor. Blanda apelsinerna och saften som runnit av den med honungen och myntan. Blanda kvargen, yoghurten och sockret i en annan bunke. Varva apelsinblandning, nötter och kvargblandning i dessertskålar. Garnera med nötter och mynta.

Text
Foto Laura Riihelä
© SOK
+ Lägg till i inköpslista (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli (sv)
Välkommen på inköp

Betygsätt

1/5 5/5