Kalkonrulader

21.3.2014
0 betyg
+ Lägg till i inköpslista (Foodie.fi)
Kalkonrulader

Ingredienser

4 portioner
1 500 g tunna kalkonschnitzlar
2 1 tsk örtblandning
3 nypa salt
4 nypa grovmalen svartpeppar
5 1 msk rybsolja
Tomatfyllning
1 1 dl soltorkade tomater
2 färsk basilika
3 1 vitlöksklyfta
4 nypa salt
5 nypa grovmalen svartpeppar
Dessutom
1 cocktailstickor

Näringsinnehåll

Portioner Recept
Kolhydrater 4 g 16 g
Protein 33 g 133 g
Fett 9 g 37 g
Kostfibrer 1 g 5 g
Energi kJ 976 3906
Energi kcal 234 934

Receptinformation

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna
Ruokalajit Pääruoat

Obs! Före tillagningen lönar det sig att kontrollera på förpackningspåskriften att produkten lämpar sig för personer som följer en specialdiet.

Provat recept

Instruktioner

Bulta schnitzlarna större och tunnare. Krydda dem med örtblandning, salt och peppar. Tillred tomatfyllningen. Purea de torkade tomaterna, basilikan, vitlöksklyftan och kryddorna med en hackare eller stavmixer. Fördela tomatfyllningen på schnitzlarna, rulla ihop schnitzlarna. Fäst med cocktailstickor. Bryn ruladerna vackert bruna i en stekpanna. Stek ruladerna färdiga under lock i pannan på svag värme. Ta bort stickorna innan du serverar ruladerna.

Text
Foto Laura Riihelä
© SOK
+ Lägg till i inköpslista (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli (sv)
Välkommen på inköp

Betygsätt

1/5 5/5