Indonesisk rispanna

26.9.2016
1 betyg
+ Lägg till i inköpslista (Foodie.fi)
Indonesisk rispanna

Till rispannan kan du ta överblivet ris från den föregående måltiden.

Ingredienser

2 portioner
1 1 ask (200 g) färsk grönsaksblandning (Tuorekset)
2 3 dl kokt ris
3 1 msk olja
4 2 tsk söt sojasås
5 2 ägg
6 nypa salt
7 nypa svartpeppar
8 hackad färsk koriander

Näringsinnehåll

Portioner Recept
Kolhydrater 48 g 97 g
Protein 13 g 26 g
Fett 13 g 26 g
Kostfibrer 4 g 7 g
Energi kJ 1 542 3084
Energi kcal 368 737

Receptinformation

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Kasvis
Pääruoka-aine Kasvikset
Makuja maailmalta Thaimaalainen
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat, Edullinen

Obs! Före tillagningen lönar det sig att kontrollera på förpackningspåskriften att produkten lämpar sig för personer som följer en specialdiet.

Provat recept

Instruktioner

Hetta upp oljan i en wok. Stek grönsakerna 2 minuter under omröring, tillsätt riset och tillred ytterligare ett par minuter. Krydda med sojasås, salt och peppar. Gör fördjupningar för ägg i rätten, knäck äggen i fördjupningarna. Sänk värmen och låt äggen koagulera. Du kan också röra äggen i rätten. Strö hackad koriander över.

Text
Foto Laura Riihelä
© SOK
+ Lägg till i inköpslista (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli (sv)
Välkommen på inköp

Betygsätt

1/5 5/5