Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tero Bister, produktgruppsansvarig,
Kodin Terra Tavastehus, Handelslaget Hämeenmaa

Hundens bästa vän

Teksti:
Katri Riihivaara
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 21.3.2014
|
Muokattu: 31.8.2020
Erfarenheten av sällskapsdjur kommer väl till pass i produktgruppsansvarige Tero Bisters arbete på Kodin Terra i Tavastehus.

"Jag ansvarar för trädgårds- och keldjursavdelningarnas varusortimentet tillsammans med en kollega. Kodin Terras djurvärld, som utvidgades i februari, erbjuder hund-, katt-, häst-, gnagar- och akvarieartiklar. Eftersom intresset för trädgårdsskötsel och keldjur ofta går hand i hand gagnas kunderna av att kunna handla både trädgårds- och djurartiklar under samma tak.

Efterfrågan på djurartiklar ökar i takt med finländarnas ökande intresse för keldjur och djurhobbyer. I dag säljer vi främst hund- och kattfoder och olika tillbehör, men vi anpassar fortlöpande vårt sortiment till kundernas behov och önskemål.

Vi säljer också lokalt producerade varor, bland annat halsband, koppel och selar för hundar och katter.

Jag har fyra finska lapphundar som håller mig i trim och jag har nyligen fött upp min första valpkull. Jag har stor nytta av min hobby och mina erfaren­heter, men det finns alltid något nytt att lära sig."

I denna artikelserie berättar anställda i S-gruppen och hos S-gruppens bonussamarbetspartner sina historier_._