Heta medvurstpastejer

21.3.2014
3 betyg
+ Lägg till i inköpslista (Foodie.fi)
Heta medvurstpastejer

Ingredienser

15 stycken
1 1 paket (400 g) råg- och potatisdeg (frysvara)
Fyllning
1 100 g salamistång
2 2 - 3 msk hackad jalapeño
3 50 g salladsost i tärningar

Näringsinnehåll

Stycken Recept
Kolhydrater 12 g 186 g
Protein 4 g 54 g
Fett 10 g 147 g
Kostfibrer 1 g 20 g
Energi kJ 636 9537
Energi kcal 152 2279

Receptinformation

Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Makkara
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset, Helpot & nopeat, Piknik, Brunssi

Obs! Före tillagningen lönar det sig att kontrollera på förpackningspåskriften att produkten lämpar sig för personer som följer en specialdiet.

Provat recept

Instruktioner

Tina degen enligt anvisningen på förpackningen. Hacka salamin fint och blanda till fyllningen av alla dess ingredienser. Kavla ut degen till en tunn platta. Ta ut runda plattor med pastejform eller glas.

Klicka fyllning på ena sidan av plattorna. Vik plattorna till halvmåneformade pastejer och tryck ihop kanterna ordentligt t.ex. med en gaffel. Grädda pastejerna  i ugn på mittfalsen, ca 15 minuter i 225°C.

Text
Foto Laura Riihelä
© SOK
+ Lägg till i inköpslista (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli (sv)
Välkommen på inköp

Betygsätt

1/5 5/5