Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Guldsmed vid kassorna

Teksti:
Heidi Hänninen
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 23.3.2016
|
Muokattu: 31.8.2020
Guldsmed Paavo Skyttä från Ajan-Kello i Kouvola är nöjd med butikens läge i anslutning till Prismas kassor. Fastän affären har en etablerad kundkrets lockar skyltfönstret kontinuerligt nya kunder.

"Vi har verkat i anslutning till Prisma Kouvola sedan år 1996. När Prisma- affären utvidgades år 2012 flyttade vi in i våra nuvarande utrymmen. Vår  60 kvadratmeter stora lokal har ett rymligt rum och ett stort skyltfönster som vetter mot Prismas kassor. Läget kunde inte vara bättre.

Vi har en etablerad kundkrets, men skyltfönstret och läget lockar fortlöpande nya kunder. Härförleden tittade en far och hans lilla dotter in för att köpa ett pärlsmycke till flickans mor.

Ajan-Kello har verkat i Kouvola sedan år 1945. I dag är vi tre guldsmeder som tillgodoser kundernas behov och önskemål. Min bror och jag närmar oss pensionsåldern men min son, som också är guldsmed, tar förmodligen över verksamheten."

guldsmed Paavo Skyttä från Ajan-Kello

Är du på jakt efter verksamhetsutrymmen? 

S-gruppen erbjuder företag olika stora verksamhetsutrymmen.  Titta in på webbadressen www.s-kanava.fi (på finska).