Grytstek med pepparrot

21.10.2014
0 betyg
+ Lägg till i inköpslista (Foodie.fi)
Grytstek med pepparrot

Ingredienser

4 portioner
1 400 g kött för grytstek
2 1 lök
3 1 vitlöksklyfta
4 1 msk olja
5 2 msk vetemjöl
6 3 - 4 dl vatten
7 2 msk tomatpuré
8 1 ask (130 g) färskost med pepparrot
9 4 - 5 msk inlagd gurka i tärningar
10 2 msk sojasås

Näringsinnehåll

Portioner Recept
Kolhydrater 9 g 35 g
Protein 22 g 88 g
Fett 30 g 121 g
Kostfibrer 2 g 6 g
Energi kJ 1 654 6617
Energi kcal 396 1582

Receptinformation

Ruokavalio Maidoton, Munaton, Sokeriton
Ruokatyypit Pataruoat
Pääruoka-aine Naudanliha
Ruokalajit Pääruoat

Obs! Före tillagningen lönar det sig att kontrollera på förpackningspåskriften att produkten lämpar sig för personer som följer en specialdiet.

Provat recept

Instruktioner

Bryn köttet. Strö mjölet över köttet, tillsätt tomatpurén och färskosten. Småkoka en timme under lock. Tillsätt gurktärningarna och sojasåsen mot slutet av tillredningen. Tillsätt mer vätska om det behövs. Låt såsen koka upp. Servera med potatis och grönsaker.

Text
Foto Laura Riihelä
© SOK
+ Lägg till i inköpslista (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli (sv)
Välkommen på inköp

Betygsätt

1/5 5/5