Grisschnitzlar bräserade i öl

27.12.2013
0 betyg
+ Lägg till i inköpslista (Foodie.fi)
Grisschnitzlar bräserade i öl

Ingredienser

6 portioner
1 750 g tunna grisschnitzlar
2 1 msk olja
3 nypa salt
4 nypa grovmalen svartpeppar
5 1 flaska (33 cl) öl
6 2 msk farinsocker
7 1 msk ketchup
8 1 msk senap
9 1 tsk chilipasta (sambal oelek)
10 2 - 3 msk crème fraîche

Näringsinnehåll

Portioner Recept
Kolhydrater 8 g 45 g
Protein 23 g 140 g
Fett 25 g 149 g
Kostfibrer 0 g 0 g
Energi kJ 1 504 9024
Energi kcal 360 2157

Receptinformation

Ruokavalio Munaton
Pääruoka-aine Sianliha
Ruokalajit Pääruoat

Obs! Före tillagningen lönar det sig att kontrollera på förpackningspåskriften att produkten lämpar sig för personer som följer en specialdiet.

Provat recept

Instruktioner

Skär ett par snitt i fettranden, så schnitzlarna inte blir kupiga under tillredningen. Bryn dem på bägge sidorna i olja i en panna. Krydda med salt och peppar. Lägg köttet i en ugnsform. Häll ölet i pannan, tillsätt de övriga ingredienserna och rör om. Koka upp. Häll spadet över köttet och tillred en dryg timme i 175 grader.

Text
Foto Laura Riihelä
© SOK
+ Lägg till i inköpslista (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli (sv)
Välkommen på inköp

Betygsätt

1/5 5/5