Grillad kinesisk kål med blåmögelostsås

21.6.2015
0 betyg
+ Lägg till i inköpslista (Foodie.fi)
Grillad kinesisk kål med blåmögelostsås

Ingredienser

4 portioner
1 1 stor kinesisk kål
Blåmögelostsås
1 2 dl vispgrädde
2 100 g naturell färskost
3 150 g blåmögelost
4 0,25 tsk grovmalen svartpeppar

Näringsinnehåll

Portioner Recept
Kolhydrater 8 g 32 g
Protein 13 g 53 g
Fett 37 g 148 g
Kostfibrer 2 g 10 g
Energi kJ 1 735 6941
Energi kcal 415 1659

Receptinformation

Ruokavalio Kasvis
Pääruoka-aine Kasvikset
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet, Helpot & nopeat, Edullinen

Obs! Före tillagningen lönar det sig att kontrollera på förpackningspåskriften att produkten lämpar sig för personer som följer en specialdiet.

Provat recept

Instruktioner

Skär den kinesiska kålen i fyra delar på längden utan att ta bort stammen. Mät grädde och färskost i en kastrull; smula i blåmögelosten. Koka under omröring 5 minuter på svag värme. Krydda såsen med peppar.

Grilla kålklyftorna tills de är mjuka och lätt brynta. Servera med den varma såsen.

Text
Foto Laura Riihelä
© SOK
+ Lägg till i inköpslista (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli (sv)
Välkommen på inköp

Betygsätt

1/5 5/5