Ensam eller tillsammans? Hitta bästa hotellet

25.5.2016
1 betyg
Ensam eller tillsammans? Hitta bästa hotellet

God och vederkvickande nattsömn med den du håller av eller en trygg bas för familjens utfärd? Bekanta dig med S-gruppens hotell och välj rätt lösning.

Solo Sokos Hotel Torni Helsinki

NÄR FÖRÄLDRARNA VILL VILA
Solo by Sokos Hotels

Alla Solo-hotell har unik atmosfär och framtoning. Kom till Solo Sokos Hotel Torni i Helsingfors
om du vill koppla av från trilskande barn, köksbestyr och andra vedermödor. På Torni kan du
sova ut och inta din lördagsbrunch fram till klockan 12. Klassikerhotellet är känt för bland annat sin Ateljébar högt ovanför hustaken.

Radisson Blu Plaza Helsinki

STADSPULSEN LOCKAR
Radisson Blu Plaza

De individuella Radisson Blu-hotellen erbjuder både fritids- och affärsresenärer unika upplevelser. Navigera till Radisson Blu Plaza Hotel i Helsingfors om du vill bo centralt och uppleva ett lyxigt veckoslut med fart och fläng. Hotellet erbjuder både toppmoderna och traditionella rum. Sängarnas smartmadrasser, som anpassar sig till gästens vikt står som garanti för skön och avkopplande vila.

Radisson Blu Aleksanteri Hotel

HEMTREVLIG STADSSEMESTER
Radisson Blu Aleksanteri

Radisson Blu-hotellens goda betjäning har fått internationell erkänsla. Förnyade Radisson Blu Aleksanteri Hotel är ett boutiquehotell i centrala Helsingfors. Personalen på hotellet med varm atmosfär kallar sig värdfolk. Restaurangen serverar läcker husmanskost och på gården kan gästerna grilla sina biffar efter tycke och smak. Hotellrummen andas Helsingforskänsla.

Original Sokos Hotel Vaakuna Kouvola

MÅ BRA PÅ ARBETSRESAN
Original by Sokos Hotels

Original-hotellen bjuder på lokal atmosfär och betjäning med glimten i ögat. Affärsresenärer uppskattar Original Sokos Hotel Vaakuna i Kouvola, vars välutrustade gym erbjuder motion mellan varven. En del av rummen är utrustade med ribbstol och gymnastikboll för lätt motion efter arbetsdagen.

Original Sokos Hotel Puijon­sarvi Kuopio

KVÄLL MED KOMPISARNA
Original by Sokos Hotels

De centralt belägna Original-hotellen lämpar sig också utmärkt för den som vill slå runt med kompisarna. Varför inte inleda vistelsen på Original Sokos Hotel Puijonsarvi med ett motionspass och avkopplande bastubad? När du är mätt och nöjd kan du ta dig en svängom på nattklubben.  

Break Sokos Hotel Eden Oulu

KOPPLA AV I SPA MED HELA FAMILJEN
Break by Sokos Hotels

Break-hotellen, som finns i anslutning till fritidscentra och spa-anläggningar, lämpar sig utmärkt för den som vill koppla av och ladda batterierna. Break Sokos Hotel Eden i Uleåborg bjuder på avkopplande och vederkvickande vattenlekar i Nallikaris vågor och i hotellets spa. Från utsiktsrestaurangen kan man beundra solnedgången, om solen alls går ner. 

Bra att kunna: fem hotelltermer

  • Allergimärket: Visar att hotellet samarbetar med Allergi- och Astmaförbundet.
  • Green key: Anger att hotellets verksamhet är miljövänlig.
  • Standardrum: Rum med alla bekvämligheter.
  • Superiorrum eller deluxerum: Rummet är större och snäppet lyxigare än ett standardrum.
  • Svit: Hotellets största och lyxigaste rumshelhet.
Text
Foto SOK och 123RF
Arvioi artikkeli (sv)
Välkommen på inköp

Betygsätt

1/5 5/5