Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Elektroniskt kvitto, tack!

Teksti:
Tomi Ronkainen
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 27.9.2016
|
Muokattu: 31.8.2020

Översättare Jukka-Pekka Pajunen, Helsingfors, berättar:

"De elektroniska kassakvittona har förpassat mina papperskvitton till historien. När jag handlar i S-gruppens affärer går kvittona direkt till mitt elektroniska arkiv.

Den elektroniska arkiveringen är både behändig och miljövänlig. Största delen av finländarnas papperskvitton, som i regel innehåller skadliga kemikalier, hamnar i papperskorgen.

Det elektroniska arkivet gör det lättare att jämföra priser och att följa med sina utgifter och konsumtionsvanor. Jag tror att övergången till elektroniska kvitton kommer att förkorta kassaköerna och underlätta expediternas arbete. När kvittot automatiskt överförs till ett elektroniskt arkiv behöver kunden inte tacka ja eller nej till papperskvittot."

Flytta över kassakvittona från plånboken till telefonen. Ta i bruk den elektroniska kassakvittotjänsten antingen i S-mobil eller genom att logga in i S-kanava.fi:s Oma S-kanava. Läs mer på s-kanava.fi/kassakvitto