Brieost i ugn och ingefärspäron

26.9.2017
0 betyg
+ Lägg till i inköpslista (Foodie.fi)
Brieost i ugn och ingefärspäron

Päron- och pistaschkompotten med ingefära blir färdig på spisen medan osten mjuknar i ugn.

Ingredienser

5 portioner
1 2 (à 200 g) brieostar
2 4 päron
3 1 påse (70 g) pistaschnötter
4 1 msk margarin
5 1 msk ingefärskräm
6 2 msk honung
7 1 tsk timjan

Näringsinnehåll

Portioner Recept
Kolhydrater 18 g 91 g
Protein 22 g 110 g
Fett 30 g 150 g
Kostfibrer 7 g 36 g
Energi kJ 1 810 9049
Energi kcal 433 2163

Receptinformation

Ruokavalio Gluteeniton, Kasvis
Pääruoka-aine Maitotuotteet
Ruokalajit Jälkiruoat, Brunssi

Obs! Före tillagningen lönar det sig att kontrollera på förpackningspåskriften att produkten lämpar sig för personer som följer en specialdiet.

Provat recept

Instruktioner

Värm ugnen till 200 grader. Lägg ostarna i en ugnsform och värm den i 10 minuter eller tills de mjuknar.

Tärna päronen och skala nötterna. Hetta upp margarinet i en stekpanna, stek päronen 3–5 minuter. Tillsätt nötter, ingefära, honung och timjan.

Ös  päronröran på de varma ostarna.

Text
Foto Tuomas Kolehmainen
© SOK
+ Lägg till i inköpslista (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli (sv)
Välkommen på inköp

Betygsätt

1/5 5/5